Om Skogston

Skogston startade upp våren 2020 och erbjuder vandringar med sång till skogs, sångkvällar kring elden och skogskonserter.

 Jag som driver Skogston heter Ida Josefin Bois, är 36 år, har rötterna i Västerdalarna och bor nu på en gård från 1800-talet på Djurheden i Djura. 

De utbildningar inom sång som jag har i ryggen är Folklig vissång 1 år på Malungs folkhögskola, Rocksång 1 år på  Trøndertun Folkeh øgskole  och Professional Diploma in Contemporary Vocal Teaching på  The Voice College .

Under åren 2011 till 2016 drev jag Falu Sångstudio där jag undervisade i sång samtidigt som jag åkte riket runt som trubadur. Showartisteri har jag också ägnat mig åt, i Torsåker och på Mallorca. 

Jag är även utbildad miljövetare med flera år av arbete inom miljö och hållbarhet bakom mig vilket präglar Skogston genom respekt för djur, natur, resurser och sociala frågor. 

Skogston är mitt sätt att på plats här i Djura kombinera kärleken till naturen med kärleken till sången och få bidra till människors välmående genom toner och härliga skogsupplevelser. 

Varmt välkommen till Skogston!

/ Ida Josefin Bois

boka@skogston.se